Edirne Valiliği İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden odamıza gelen ilgili yazıda;

“Bakanlığımız Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğünce; Kamu- Üniversite- Sanayi arasında işbirliği ve etkileşimin sağlanması, paydaşların tek bir nokta üzerinden Ar-Ge Fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara ve bilgi kaynaklarına erişimi amacıyla hazırlanan “ Kamu- Üniversite- Sanayi İşbirliği Portalı( KÜSİP)” 2017 yılı başında kullanıma açılmıştır.

KÜSİP, son kullanıcılar için özel tasarlanmış ara yüzleri ile tek bir nokta üzerinden tüm içeriğe aynı anda ulaşılabilmesine imkân veren etkileşimli bir portaldır.

www.kusip.gov.tr web adresinde yer alan portal sayfasından “kaydol” butonu tıklanarak, Üniversiteler, Kamu Kurumları, İl Müdürlükleri, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Firmalar, Sanayi ve Ticaret Odaları Sivil Topum Kuruluşları ve KOBİ’ler “Kurum” olarak, akademisyen, girişimci ve diğer kullanıcılar ise “Araştırmacı” olarak Portal’ a kayıt olabilmekte, kayıt işlemini tamamladıktan sonra her kullanıcı kendi oluşturduğu “kullanıcı adı” ve “parola” ile sisteme giriş yapabilmektedir.

KÜSİP ile ilgili olarak Bakanlığımız KÜSİP Koordinatörü Recep UZUNGİL’ in sunumu ile 14 Kasım 2017 Salı Günü Saat 14:00’ de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi, Senato Toplantı Salonunda KÜSİP Tanıtım Toplantısı ve Uygulamalı Eğitimi yapılacaktır.

Üyelerimize önemle duyurulur.