01.01.2017 Tarihinden itibaren Ticaret Sicili Harçları, 01.01.2018 tarihinden itibaren şirket statüsündeki tüm ortaklıkların sermayelerinin ve sermaye artırımı halinde artan kısmın onbinde dördü, Rekabet Kurumu payı Odamız tarafından tahsil edilmeye başlandı.

Ticaret Sicili Müdürlüğümüzce yayımlanmak üzere Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne gönderilecek ilanların ilan bedelleri Üyelerimizce bankaya yatırılmaktaydı.

Odamızca Birliğimize yapılan müracaatlar ve istişareler sonucu 12.02.2018 tarihinden itibaren ilanların kabulü, ilan ücretlerinin tahsili ve işlemleri Odamızca TOBB yapılan görüşmeler sonucu Odamıza yetki verilmiştir. Üyelerimizden yapılan Ticaret Sicili Gazetesi ve İlan Ücretleri tahsilatları Odamızca TOBB hesabına aktarılacaktır. Üyelerimizin Bilgilerine önemle sunulur.

baslik17