Sigorta Teminatı bulunmayan ya da çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda kalan aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik Birliğimizce bir çalışma yapılmaktadır.

Bu kapsamda, Mobilya İmalatı, Suni veya Sentetik Elyaf imlatı, Ağaç ve ağaç ürünleri ve Mantar ürünleri imalatı, saz,saman ve benzeri malzemelerden örülerek yapılan eşyaların imalatı, Deri ve ilgili ürünlerin imalatı, Giyim eşyalarının imalatı, teksil ürünleri imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların www.sigorta.org.tr adresinde yayımlanan anket forumunu elektronik ortamda birliğimize iletilmek üzere en geç 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Levhaya kayıtlı bir sigorta Acenteisine teslim edilmesi talep edilmektedir

Tüm Üyelerimize Duyurulur.