Buna göre;

• İşletmelerin kullanacakları kredilerde İşletme başına en fazla 300.000.- (üçyüzbin) TL’ye kadar olan faiz/kâr payı bedelinin tamamı, KOSGEB tarafından karşılanacak,
  • Sıfır (0) faizli olacak,
  • İlk 6 (altı) ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 (otuzaltı) ay vadeli olarak uygulanacak,
  • İmalat sektöründe faaliyet gösteren işletmeler başvurabilecek,
  • Yerli Mali Tebliğine uygun olarak aldıkları yerli malı belgesi bulunan “0” makine/teçhizatlar için geçerli olacaktır.

Desteğe başvuru yapabilmek için KOSGEB KOBİ Beyannameleriniz güncellemeniz gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için sizleri odamıza bekliyoruz