aidatkj

Aidat
Ödeme Dönemi Başladı. Üyelerimiz web sitemiz üzerinden aidatlarını online olarak hızlı ve güvenli şekilde ödeyebilirler.

Hızlı Ödeme ekranından Borç Sorgulama ve Ödeme nasıl yapılır?

Üye firmanın borç sorgulaması ve ödeme yapabilmek için https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresine girmeniz gerekmektedir.

Sırasıyla yapılacak işlemler şöyle;

1) İlk Satırda Uzunköprü Ticaret Odası seçip,

2) İkinci Satıra Üye Sicil Numaranızı,

(Oda sicil numaranız 6 haneli olmalıdır.6 haneyi tamamlamak için önüne 0 eklenir. Örneğin 1111 sicil numaralı üye 001111 olarak giriş yapmalıdır.)

3) Üçüncü Satıra Vergi Numaranızı, yazıp sorgulayarak ödeyebilirsiniz

Açılan ekranda Üyenin açık tahakkukları görüntülenir.  Ödenecek  borç  seçili olarak  ekrana  getirilir.

Ödenecek  tutar “Dağıt” butonu karşısında bulunan alana yazılır. Daha sonrasında

Tahsilat Yap” butonu aktif hale gelir.

Ödenecek miktar girilip “Dağıt” butonu tıklandıktan sonra varsa önce cari dönem,

yoksa vadesi en eski tahakkuktan itibaren dağıtım işlemi gerçekleşir. ” Tahsilat yap

butonu tıklandıktan sonra kredi kartı bilgileri girilir ödeme gerçekleştirilir.