İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 27.06.2018 tarih ve 9860 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile,

- TOBB tarafından Türkiye'nin 81 il ve 160 ilçesinde mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti verilmesi amacıyla kurulan "TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş," nin  sınav ve belgelendirme hizmetine tüm hızıyla devam etmekte olduğu,

- Bugüne kadar Oda ve Borsalar  işbirliğinde, 5 ana sektör ve 31 meslekte 30 bine yakın adayın sınav ve belgelendirme sürecini yürüten TOBB MEYBEM'in , hizmet kapsamını genişleterek Eki 'deki listede yer alan 35 meslekte belgelendirme hizmetini vermeye başladığı ve yeni mesleklere ilişkin sınav ve belgelendirme ücret tarifesinin de yine ekte  sunulduğu,

- Konuya ilişkin olarak, TOBB MEYBEM tarafından 35 meslekte verilebilecek sınav ve belgelendirme hizmetleri ile ilgili tüm üyelerimizin bilgilendirilmesi,

istenmekte olup, ayrıca telefon ile yapılan görüşmede Üyelerimizin bulunduğu illerde kurslar için yeterli görülebilecek talep sayısına ulaşılması ve uygun mekan bulunması durumunda , bulundukları şehirler ve işyerlerinde de program düzenlenebilme  imkanının olabileceği  bilgisi alınmıştır.

Bilgilerinize sunarız.