Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Bosna Bank International (BBI) ve uluslararası paydaşların organizasyonunda, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sn. Bakir İzetbegoviç’in himayelerinde 27-29 Eylül tarihlerinde “Saraybosna Helal Fuarı 2018” düzenleneceği belirtilmekte ve bu etkinliğin endüstrinin farklı kollarını bir araya getirerek Güneydoğu Avrupa’da bir ilki teşkil edeceği bildirilmektedir.

Saraybosna Helal Fuarı Türkiye milli iştirakinin İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği iletilmekte ve Fuarda helal sertifikalı ürün ve hizmetlere yer verileceği belirtilerek m2 katılım bedelinin tüm hizmetler dâhil 960 TL olarak tespit edildiği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar hakkında detaylı bilgiye http://www.sarajevohalalfair.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.