Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan 17.08.2018 tarih ve 12501 sayılı yazı ile Türkiye İşveren Sendikaları Komisyonunca (TİSK) iletilen bir yazıya atfen; Konfederasyonun kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014 yılında uyguladığı "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" programının 2018 yılı için başlatıldığı Borsamıza bildirilmiştir.

TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sürecinde proje başvuruların Konfederasyonca 9 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edileceği bildirilerek, başvuru formu ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://www.csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği belirtilmektedir. Ocak-Mart 2019 döneminde düzenlenmesi öngörülen törenle ödüllerin sahiplerini bulacağı programa ilişkin duyuru metni ve başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.