3.Uzunköprü Kültür, Sanat ve Tarım Festivali kapsamında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 20-23 Eylül tarihlerinde festival süresince ilçede ticari hayatın canlanmasına katkı sağlamak amacıyla “İNDİRİM GÜNLERİ’’ düzenlenmesi planlanmaktadır. Odamız tarafından hazırlatılan indirim günleri afişleri, etkinliğimize katılmayı kabul eden firmalarımızın vitrinlerinde yer alacaktır.

Festival süresince tüm üyelerimizi sektör farkı olmaksızın indirime davet ediyoruz. İndirimlere katılacak işyerlerinin bilgilerini sosyal medya hesaplarından, internet sitemizden, yerel basından ve pankartlar yoluyla ilan etmeyi planlıyoruz.

Etkinliğimize katılmayı kabul edip ticari hayatın gelişmesine katkı sağlayacak firmalarımıza Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederiz.

Katılmak isteyen üyelerimiz odamıza başvurabilir veya 0284 513 10 64 nolu telefondan başvurusunu iletebilirler.