Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gönderilen yazıda, Hindistan Gıda ve Tarım Konseyi’nin yazısına atfen, Hindistan Gıda ve Tarım Konseyi tarafından, Hindistan Hükümeti desteği ile “AgroWorld 2018” Uluslararası Tarım Ticareti ve Tarım Teknolojileri Fuarının 25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de IARI Pusa Campus’te düzenleneceği belirtilmektedir.

Tarım alanında faaliyette bulunan küresel firmalar için iş ve yatırım fırsatları yaratan söz konusu fuar kapsamında 1. Dünya Tarım Ödülü, Küresel Tarım Liderlik Zirvesi, tarım alanında birçok konferans ve festival eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

AgroWorld 2018 Fuarına ilişkin güncel bilgilere http://icfa.org.in/agro-world/ web adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.