TOBB'dan gelen yazıda, İslam Ticaret Sanayi ve Tarım Odası'nın yazısına istinaden, Kabil Uluslararası Tarım Fuarı'nın 3-5 Ekim tarihlerinde Kabil'de düzenleneceği iletilmektedir.

Afganistan'da tarım alanında kaydedilen gelişmeler ile işbirliği fırsatlarının görülmesi açısından önemli olduğu belirtilen fuarla ilgili detaylı bilgilere +93744371757 no.lu telefondan veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerinden ulaşılabilir.