Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; İsviçre’den TİM International ve DEİK Türkiye-İsviçre İş Konseyi işbirliğiyle 25 Ekim 2018 Perşembe günü 10:00 -12:00 saatleri arasında River Plaza’da “İsviçre’de yatırım, ticaret ve vergi imkanları” hakkında bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Avrupa’nın bankacılık ve finanstaki ‘kalbi’ olarak nitelendirilen, istikrarlı ekonomisi ile sürdürülebilir avantajlar sunan ve ‘Swiss Made’ etiketi ile global pazarda yarattığı olumlu algısı ile İsviçre’de yatırım ortamı, ticaret ve vergi imkanlarının ele alınacağı belirtilmiştir.

Program kapsamında özellikle İsviçre’de vergi avantajları, ofis açma ve pazarlama fırsatları, ticari imkanlar gibi öne çıkan fırsatlar ve özellikle KOBİ’lere her alanda sağlanan imkanların ele alınacağı vurgulanmış olup; anılan seminerin, öncelikle ZUG Kantonu başta olmak üzere İsviçre’nin tüm bölgelerini kapsayacağı ifade edilmiştir.

Türkiye ve İsviçre arasında iş yapmak isteyen firmalarımıza fayda sağlayacak söz konusu seminere katılmayı arzu eden firmaların, aşağıda yer alan kayıt formunu 23 Ekim 2018 Salı günün mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,