Sayın Üyemiz,

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Genel Sekreterliği’nden Odamıza iletilen yazıda;

Guadalajara / Meksika'da, 05 - 07 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Expo Antad & Alimentaria 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İİB Genel Sekreterliğince organize edilmesinin planlanmakta olduğu bildirilmektedir.

Expon Antad & Alimentaria fuarı bu sene 36. kez düzenlenecek olup genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra kozmetik, otomotiv, bilgisayar ve iletişim teknolojileri, mobilya ve aksesuarları, alkollü içecekler, sağlık, restoran ürünleri, lojistik gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür. 2018 yılında 55.000 m2'lik sergi alanında, gıda sektörü ağırlıklı olmak üzere hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren 1.900 katılımcıya ve 37.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

Walmart, Soriana, Waldo's, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir.

Bu doğrultuda ön hazırlıkların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 12 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıdaki online ön başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,