Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda; Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) 1518 (2003) sayılı kararı uyarınca faaliyet gösteren Irak Yaptırımlar Komitesi’nin Başkanlığı tarafından Birleşmiş Milletler nezdindeki Daimi Temsilciliklere ve Daimi Gözlemciliklere gönderilen Notaların örneği Birliğimize iletilmiştir.

Bahsi geçen Notalarda, 1483 (2003) sayılı BMGK kararının 19uncu ve 23üncü paragrafları çerçevesinde malvarlıkları dondurulan şahıslar ve kuruluşlar listesinden IQe.168 Name: STATE ORGANIZATION FOR CONSTRUCTION INDUSTRIES ve IQe. 120 Name: STATE ENTERPRISE AUTOMOTIVE INDUSTRIES kuruluşlarının çıkarıldığı bildirilmekte olup, detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanlari/Diğer Duyurular” bölümünden ulaşılmaktadır.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.