Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri “TOBB Türkiye 100” programı yürütüldüğü bildirilmiştir.

Yazıda devamla, TOBB Türkiye 100 Programının 2018 yılında da devam edecek olup, şirketlerin 2015-2017 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacağı belirtilmiştir. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100’e müracaatlar en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.