Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) aldığımız e-postada, T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın 14 Ocak 2019 tarihinde Viyana’ya gerçekleştireceği resmi ziyaret vesilesiyle DEİK/Türkiye - Avusturya İş Konseyi ve Advantage Austria iş birliğiyle Avusturya - Türkiye İş Konseyi Toplantısı’nın gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Söz konusu programa T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın ve Avusturya Federal Cumhuriyeti Dijitalleşme ve Ekonomiden Sorumlu Bakanı Sayın Margarete Schramböck’ün katılımlarının öngörüldüğü belirtilmiştir.

Avusturya - Türkiye İş Konseyi Toplantısı programına otomotiv ve yan sanayi, otomotiv elektroniği, makine/tarım makineleri, bilgi iletişim teknolojileri, fintech, kimya, ambalaj sanayi, tarım ve hayvancılık sektörleri başta olmak üzere Avusturya’da önde gelen firmalardan üst düzey temsilcilerin katılım sağlayacağı belirtilmiştir.

Türkiye ve Avusturya arasındaki ikili ticari ve ekonomik ilişkilerin ele alınacağı söz konusu toplantıda odak noktası olarak Türkiye ve Avusturya arasında tüm sektörlerde Endüstri 4.0, sanayinin dijitalleşmesi/dijital dönüşüm, bilgi - iletişim teknolojileri alanlarında iş birliği imkanlarının değerlendirileceği belirtilmiş ve katılımcı Avusturya firmaları ile ikili görüşme imkanı sağlanacağının altı çizilmiştir.

Söz konusu programa katılmak isteyen Üyelerimizin aşağıda yer alan kayıt formunu doldurarak, toplantı katılım bedeli olan 850 Türk Lirasını kayıt formunda belirtilen DEİK hesap numarasına 28 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemesi gerekmektedir.

Konaklama ve uçuş organizasyonları katılımcılar tarafından gerçekleştirilecektir.

Kayıt formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/820/11808

Ek: Taslak Program