Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda,Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Irak Ticareti Hizmetleri ve Fuarlar Genel Şirketi ve Irak Mecd Al Amal Fuar ve Konferansları Firması'nın işbirliğinde 6. Irak Konferansı ve Fuarı'nın 22-24 Nisan 2019 tarihinde Uluslararası Bağdat Fuar Alanı, Irak'ta düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla konuyla ilgili detaylı bilgiye, email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir., Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir., Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir., Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya Tel: +9647712782919, +9647708885609, +9647905984770 ulaşabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.