İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 26.02.2019 tarihli ve 2141 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, “Afrika Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı”’nın (SITIC AFRICA 2019), Tunus İletişim Teknolojileri ve Dijital Ekonomi Bakanlığı himayesinde, Uluslararası Fuarlar Şirketi, Tunus Sanayi, Ticaret ve El Sanatları Birliği bünyesinde (UTICA) faaliyet gösterdiği belirtilen Ulusal Bilgi Teknolojileri Federasyonu’nun işbirliği ve Tunus Bankalar ve Mali Kurumlar Derneği ile Bilgi Teknolojileri Arap Örgütü ortaklığında, 18-20 Haziran 2019 tarihleri arasında başkent Tunus’ta gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğe, 300’ü Afrika’dan olmak üzere 1000’den fazla profesyonel yabancı ziyaretçinin katılımının beklendiği belirtilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgiye www.siticafrica.com internet sayfasından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.