Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın yazısına ve Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nden alınan bir notaya atfen, Büyükelçiliğin Ticaret Ataşeliğine bazı Türk şirketleri tarafından Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığınca açıldığı ileri sürülen bazı ihalelerle ilgili bilgi edinme taleplerinin iletmesi üzerine yapılan araştırmada, kimliği belirsiz bazı kişi veya mercilerin, Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığının sahte imza ve mührünü kullanmak suretiyle Türk şirketlerini dolandırmaya teşebbüs ettiğinin anlaşıldığı belirtilmektedir.

Bahse konu sahte imza ve mühürleri içeren evraklara buradan ulaşabilirsiniz.