Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan alınan bir yazıda, İspanyol AVCO Hukuk Bürosu, Göğüş Hukuk Bürosu ve İspanya'nın İstanbul Ticaret Müşavirliği işbirliği ve DEİK Türkiye - İspanya İş Konseyi desteğiyle 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Point Hotel Barbaros'ta “İspanya'da Yatırım Fırsatları ve İş Ortamı” toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Anılan toplantıda, İspanya'da firma kurmak, yatırım ve iş fırsatları gibi konuların görüşüleceği belirtilmiş olup program kapsamında İspanya'nın İstanbul Ticaret Müşaviri Lourdes Cuevas Riaño konuşmacı olarak yer alacağı ifade edilmiştir.

İspanya ile iş yapan ve yatırım gerçekleştirmeyi planlayan firmalarımızdan toplantıya katılmak üyelerimizin en geç 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar katılım başvurularını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine iletmesi gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.