Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün "Taslak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ" hakkında Odamız görüşleri talep edilmektedir.

Söz konusu taslak yönetmeliğe www.tmkt.gov.tr internet sitesinde Mevzuat başlığı altında Taslaklar alt başlığından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerini ve Odamız görüşüne esas teşkil etmek üzere yukarıda bahsedilen konularla ilgili görüşünüzün en geç 22 Mayıs 2019 tarihine kadar  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere 513 22 80 faks numarasına veya e-posta yoluyla (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,