Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; İkili ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren Türkiye – Özbekistan İş Konseyi organizasyonunda, 23 Temmuz 2019 tarihinde Sheraton Ankara otelinde (Adres: Kavaklıdere, Şht. Ömer Haluk Sipahioğlu Sk., 06700 Çankaya / Ankara) Türkiye – Özbekistan İş Forumu düzenleneceği bildirilmiştir.

T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Özbekistan Başbakan Yardımcısı Elyor Ganiyev’in katılımcılara hitap edecekleri İş Forumunun açılış oturumunu, Özbekistan Yatırımlar  ve Dış Ticaret Bakan Yardımcısı Laziz Kudratov, Özbekistan Enerji Birinci Bakan Yardımcısı Jurabek Mirzamahmudov ve diğer yetkililerin teşrif edecekleri bilgisi verilmiştir. Başta enerji, gıda, inşaat, tarım, kimya, otomotiv ve sağlık olmak üzere, çeşitli sektörlerden ekli listede yer alan resmi ve özel sektör temsilcilerinin katılacakları İş Forumu çerçevesinde düzenlenecek panel oturumlarında, Özbekistan ekonomisindeki son gelişmeler ve Türkiye ile Özbekistan arasındaki iş birliği fırsatları değerlendirileceği bildirilmiş olup, programın son kısmında firma temsilcileri arasında ikili iş görüşmelerinin organize edilmesinin planlandığı ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinliğe katılmayı arzu eden firmaların https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/969/13064 adresli internet bağlantısındaki katılım formunu en geç 19 Temmuz 2019, Cuma günü saat 12:00’ye kadar eksiksiz olarak doldurmaları, DEİK üyesi firma temsilcileri için kişi başı 390 TL, DEİK üyesi olmayan firma temsilcileri için kişi başı 470 TL olan katılım ücretini online kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

Ek: Taslak Program ve Heyet Listesi için lütfen tıklayınız...