Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan (DEİK) yazıda; iki ülke arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye-Rusya İş Konseyi, iki taraflı ilişkileri canlı tutmak, Rusya’da iş yapmak isteyen Türk firmalarına ilk kaynaktan bilgi sağlamak amacıyla Rusya Federasyonu’nun (RF) çeşitli bölgelerinden gelen heyetler ile tanıtım toplantıları ve ikili görüşmeler organizasyonu çalışmalarına devam etmekte olduğu belirtilmiştir.

Bu kez Rusya’nın en önemli bölgelerinden, ekonomi ve ticaretin merkezi olarak bilinen Moskova Bölgesinden Vali Yardımcısı Vadim Khromov ve beraberindeki iş dünyası heyetinin katılımlarıyla 31 Ekim 2019, Perşembe günü 10.30-14.00 saatleri arasında River Plaza’da “Rusya Federasyonu Moskova Bölgesi Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

RF Ticaret Mümessilliği temsilcilerinin de hazır bulunacağı bahsi geçen toplantı sırasında heyet listesinde belirtilen katılımcıların Moskova Bölgesi ekonomisinde öne çıkan sektörler hakkında bilgi vermeleri, bu bağlamda Türkiye iş çevrelerinin ilgisini çekebilecek iş ve yatırım olanaklarını anlatmaları ve karşılıklı olarak soruların cevaplanması planlanmaktadır.

Taslak programı aşağıda yer alan toplantıya katılmayı arzu eden üyelerinizin https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1056/13667  adresli bağlantıda bulunan online kayıt formunu en geç 28 Ekim 2019, Pazartesi günü saat 12.00’ye kadar eksiksiz olarak doldurmaları, ayrıca toplantı organizasyonel giderlerinin dahil olduğu katılım bedelini (DEİK üyesi firma temsilcileri için kişi başı: 65 TL, DEİK üyesi olmayan firma temsilcieri için kişi başı: 80 TL) kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla.