Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası gelenekleri bozmadı ve düzenli olarak gerçekleştirilen “Ekonomiye Değer Katanlar Vergi Ödül Töreni” ne ev sahipliği yaptı. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası tarafından düzenlenen etkinlikte odamız tarafından 2014~2015 dönemleri vergi sıralamasına giren Ticaret Sicili’ne Kayıtlı işletmelere gösterdikleri özveri ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılar sebebi ile ödülleri takdim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımları ile düzenlenen etkinliğe Milletvekilimiz Sn. Erdin BİRCAN, ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve Vergi Dairesi Müdürümüz de katılım sağladılar.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR yaptığı konuşmasına bölge ekonomisine katkı sağlayan ve ödül almaya hak kazanan işletmelere teşekkür ederek başladı, devamında ilçemizin yaşam standardını yükseltecek projelerden ve odamızda sunulan Resmi Kamu Kurum Kuruluşları temsilciliklerinden bahsetti. Organize Sanayi Bölgesi kurulması aşamasında desteklerini esirgemeyen Sn. HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkürlerini ileten İHTİYAR doğru yatırımcıların ilçemize yönlendirilmesi hususunda da HİSARCIKLIOĞLU’nun yardımlarını beklediğimizi belirtti.

Konuşmaların ardından Meriç ve Uzunköprü ilçelerinde faaliyet gösteren 72 adet ticari işletmeye ait ödüller sahiplerini buldu. Tören ardından Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve UTSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından HİSARCIKLIOĞLU’na ilçemizde yetişen yöresel meyvelerden oluşan bir sepet ve hediyeleri takdim edildi.