Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ nın 24.02.2017 tarihli ve 90722678-449 sayılı yazısında belirtilen yeni merkezi bilgi sistemleri kapsamında üye, muhasebe ve bütçe yazılımları ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olup, buna istinaden 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler Birlik Konferans Salonunda TOBB Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında üye, muhasebe ve bütçe modüllerinin eğitimi gerçekleştirilmiştir. Yapılan eğitime Odamız Genel Sekreteri Levent YENİCİ, Muhasebe Müdürü Ünal MALAK, Ticaret Sicil Müdürü Suat ÖZTÜRK, Akreditasyon ve Proje Sorumlusu Hasan KÜÇÜKKAPTAN ile Kalite Sorumlusu Uğur MUMCU katılım göstermiştir.

index