Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından bölgenin kalkınması ve işsizliğin azaltılması amacıyla başlatılan ve 2 yıldır uğraş verilen Karma OSB projesinin 2018 yılı yatırım programına alınabilmesi için, geçtiğimiz hafta Cuma günü UTSO Başkanı Ercan İHTİYAR ve Edirne Valisi Günay ÖZDEMİR görüşerek Müteşebbis heyet oluşturmak için hemen toplantı yapmaya karar vermişlerdir.
05.12.2017 günü Edirne Valisi Günay Özdemir Başkanlığında toplantı gerçekleşmiştir.
15 kişiden oluşan müteşebbis heyette, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasının 7 temsilci, Edirne İl Özel İdarenin de 8 temsilciyle görev ve sorumluluk almasına karar verilmiştir.
İl Özel İdare İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından belirlenen Temsilcilerde bir sıkıntı yaşansa da UTSO başkanının ısrarı ve çözüm yolları araması, Vali beyin kararlı duruşu sayesinde problem çözülmüştür.
Toplantıda önce MÜTEŞEBBİS HEYET oluşturulmuş, ardından da YÖNETİM KURULU ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri belirlenmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı…………….: Günay Özdemir (Edirne Valisi)
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...: Ercan İhtiyar…..(UTSO Başkanı)

Yönetim Kurulu beş kişiden oluşmuştur:
Günay Özdemir
Ercan İhtiyar
İsmail Şenbaş
Ömer Doğan Çimenlik
Gökalp Önal

MÜTEŞEBBİS HEYET ASİL ÜYELER
Günay ÖZDEMİR…Edirne Valisi
Ercan İHTİYAR……Uzunköprü T.S.O Yön.Krl. Bşk.
İsmail Şenbaş
İhsan Akıncı
Şerafettin Çakır
Gökmen Şenuz
Yaşar Berber
Selma İhtiyar
Kasım ASLAN
Yusuf ÖZTÜRK
Eser YILDIRIM
Ömer Doğan ÇİMENLİK
Gökalp ÖNAL
Nedret AKBULUT
Halil İbrahim BULAK

Toplantıda Heyet oluşturulmuş, OSB kuruluş Protokolü tüm Müteşebbis heyet tarafından imzalanmıştır.
Uzunköprü OSB kuruluş sermayesi için, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası 700.000.- TL ve Edirne İl Özel İdaresi 800.000.- TL ödeme yaparak, bölgenin kalkınması adına ellerini taşın altına koymuşlardır.
Kuruluş protokolü ve Banka ödeme dekontları Bilim Sanayi Teknoloji il Müdürü Salih Akbulut tarafından Bakanın onayı için elden Ankara’ ya götürülmüştür.

Başta Uzunköprü olmak üzere, Edirne ve Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

WhatsApp Image 2017-12-06 at 10.31.451

WhatsApp Image 2017-12-06 at 10.31.11