Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR ve Yönetim Kurulu üyesi Şerafettin ÇAKIR ile Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, TOBB’nin davetlisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın himayelerinde Başbakan Binali YILDIRIM’ ın, TOBB Başkanı Rifat HİSACIKLIOĞLU’ nun katılımları ile 14.12.2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen “ İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine” katılım sağladılar.

TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU törende yaptığı konuşmada, Oda ve Borsa camiası olarak Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz" dedi. HİSARCIKLIOĞLU, TOBB olarak istihdam konusunda "Bu iş olur" sloganıyla ulusal bir kampanya başlattıklarını hatırlatarak, bu seferberliğin milyonlarca insana iş ve aş sağladığını bildirdi.

TOBB Başkanı' nın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU konuşmasında özellikle 2017 yılında ki verileri paylaştı.

Başbakanın 2016 ve 2017 ile ilgili değerlendirmeler ile gündemdeki konuları içeren konuşmasından sonra, Cumhurbaşkanımız konuşmalarını yaptı. Özellikle İstihdam Seferberliği ile gelinen nokta ile ilgili paylaşımlarda bulundu; ardından da yeni dönem için bir dizi DESTEK VE TEŞVİK PAKETİNİ AÇIKLADI.

Konuşmaların ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı SARIEROĞLU ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından "Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Programda, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında en fazla istihdam sağlayan şirket ve illere ödülleri verildi.

PROGRAMIN TÜMÜ VE YENİ TEŞVİKLERİN TAMAMI İÇİN www.tobb.org.tr ve www.uzunkoprutso.tobb.org.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

WhatsApp Image 2017-12-15 at 13.49.43

WhatsApp Image 2017-12-15 at 13.48.47