Geçtiğimiz hafta Uzunköprü OSB Bakanlık onayı ile Tüzel Kişilik kazanmıştı. Yatırımın bakanlık nezdinde 2018 yatırım programına girebilmesi için, 2 yıl önce Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan tüm veriler ve belgelerin güncellenmesi ve müteşebbis heyetin imza sirkülerinin çıkarılması ve dosyanın Uzunköprü Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Edirne Valisi Günay ÖZDEMİR ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzunköprü Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan İHTİYAR tarafından imzalanarak Bakanlığa 21.12.2017 tarihine kadar ulaşması gerekmekteydi.

Bu kapsamda Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ciddi ve sıkı bir çalışma ile gerekli güncellemeler yapılmıştır. Edirne Bilim Sanayi ve Teknoloji il müdürü Salih AKBULUT ile müteşebbis heyetteki UTSO temsilcileri ile bir toplantı yapmış, evraklar kontrol edilmiş ve UTSO üyelerinin İMZA SİRKÜLERİ tamamlanmıştır.

19.12.2012 tarihinde Vali Günay ÖZDEMİR ve Ercan İHTİYAR tarafından OSB ile ilgili evraklar onaylanmış, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Salih AKBULUT tarafından 2018 yatırım programı için elden Ankara' ya götürülmüştür.

WhatsApp Image 2017-12-18 at 13.32.17