9 Ocak 2018 Salı Günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan AKINCI ve Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin ÇAKIR Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’ nda yeni dönem Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özlem BECAN ve Yönetim Kurulu’ nu ağırladı.
Başkan İhtiyar, öncelikle ziyaretleri için Becan ve ekibine teşekkür etti. Ayrıca yeni dönemde ki seçimler dolayısıyla tebrik etti.
Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan çalışmalar hakkında genel bir bilgi verdi. Ayrıca ilçede eksik gördüğü konular hakkında görüşlerini paylaştı. Bu kapsamda OSB ile ilgili de genel bir bilgi veren İhtiyar, “Aralık ayı çok yoğun geçti. Şu anda OSB’ de yer almak isteyen işletmelerin taleplerini alıyoruz” dedi ve yeni dönemde hem alt yapıyı hızlandırmak, hem de SEKTÖREL TEŞVİK için Bakanlıklar nezdinde gerekli girişimlerde bulunacaklarının altını çizdi.
Başkanımızı odamızda ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren BECAN, Uzunköprü için birlikte hareket edilmesinin ve Uzunköprü’ ye beraber sahip çıkabilmenin sorumluluğunu almaktan asla kaçınmayacağını; aksine bu konuda kurumların ve kuruluşların temsilcileriyle fikir alış verişi yapıp, hem asıl mesleği Muhasebecilik, hem de İlçe Başkanlığı görevinin verdiği her türlü imkânı ve temel bilgiyi paylaşmaktan onur duyacağını belirtti.
Başkan İHTİYAR da, Uzunköprü için her zaman taş üstüne taş koyan herkesi sahiplendiklerini, bu kapsamda ilçemiz ve bölgemiz için siyaset yapan ve sorumluluk alan kişileri de takdir ettiklerini belirtti.
Uzunköprü’ de yaşayan ve buraya canlılık kazandırmak isteyen herkesle birlikte güzel işler yapmayı gönülden istediğini cümlelerinde dile getirerek kendisinin de söz konusu Uzunköprü olunca elini taşın altına koymaktan asla geri durmadığını bildirdi.
Ziyaretin ardından, UTSO giriş kapısında toplu fotoğraf çekilerek ziyaret sonlandırıldı.

IMG 1404a

IMG 1407b