KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu’ na yapılan müracaatlar sonucu 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen mülakatların neticelendirilmesiyle, Girişimcilik Kursu’ na katılmaya hak kazanan kursiyerlerin 16-19 Ocak arası sürecek olan eğitimleri bugün itibariyle başladı.

Eğitim salonunda kursiyerleri ziyaret ederek, kendi işinin patronu olmaya aday herkesin çabasını takdir eden İHTİYAR, girişimcilik alanında eğitimini tamamlayacak herkese belge verileceğini bu yüzden dört gün boyunca kişilerin olabildiğince iyi yararlanması gerektiğini vurguladı. İHTİYAR konuşmasında “ hem KOSGEB eğitimi süresince hem de eğitimden sonra KOSGEB’den yararlanmaya çalışan herkese teknik desteği vermeye hazırız” dedi.

KOSGEB alanında çok fazla ilgi ve müracaat olduğunu, eğitime katılan kişilerin ise seçilen şanslı kişiler olduğunu sözlerinde belirten İHTİYAR, ilçemiz adına çeşitli sektörlerdeki işletmelerin açılmasını sevindirici bulduğunu vurguladı ve katılan herkese teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

WhatsApp Image 2018-01-16 at 16.01.25

WhatsApp Image 2018-01-16 at 16.01.24