11 Ocak 2018 Perşembe günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve aynı zamanda odamız üyesi Tufan Hafriyat Otomotiv ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Murat ÖZER’ in sevgili eşi Gülnar ÖZER’ in, önceki gün Mutlu İş Merkezinde muhasebe bürosunun açılmasından dolayı, kendisine bir ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaret süresince, Uzunköprü’ nün büyümesinde etkili olacak yeni işletmeler ve iş kollarından konuşularak genel ekonomik durum hakkında istişare edildi. Sonrasında Başkan İHTİYAR, ÖZER’ e yeni iş hayatında başarı dileyerek aileye hayırlı olması temennisinde bulundu.

WhatsApp Image 2018-01-11 at 14.13.25