15 Ocak 2018 Pazartesi günü Uzunköprü Kaymakamı Kemal YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp AKMAN,  Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Fatih ERKOL, Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına proje sunan ve vakıf şartlarını yerine getiren, Serkan SOLAKOĞLU’ nun ilçemiz Anabacı Caddesi üzerinde “Nilsu Çiçek ve Organizasyon” isimli iş yeri açılışını gerçekleştirdiler. Başkan İHTİYAR, iş yeri sahibine bereketli kazanç dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

WhatsApp Image 2018-01-16 at 14.03.03