Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ’nin (GTİ) Genel Kurulu, TOBB Birlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun katılımlarıyla, 6 Şubat 2018 Salı günü gerçekleştirildi. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’ nın da iştiraki olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ’nin (GTİ) Genel Kurulu’ na Başkanımız Ercan İHTİYAR odamızı temsilen katılım sağladı.

Konuşmasında Hisarcıklıoğlu; “Çok açık söylüyorum GTİ A.Ş bugün Türkiye’nin en önemli değerlerinden, en çarpıcı başarı hikâyelerinden biridir. Her şeyden önce bu başarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasının vizyonunun ve birlikten doğan gücümüzün eseridir. Sizin eseriniz. Bir araya geldiğimizde neler kazanabileceğimizin, ülkemize neleri kazandırabileceğimizin en somut göstergesidir” şeklinde konuşarak, GTİ AŞ.’nin bugün kamu-özel sektör işbirliğinin en başarılı örneği haline geldiğini ve sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek proje olduğunu sözlerine ekledi.