Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, 07.02.2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare toplantısına katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ona bağlı 365 oda ve borsa, ortak bir açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’ na tam destek verdi.​

Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de iş âlemini temsil eden Oda ve Borsa camiası olarak yaptığı ortak açıklamada özetle, 365 Oda- Borsa olarak milletimizin ve devletimizin yanında olduğunu, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, huzurunu bozma niyetinde olanların da daima karşısında olacağını belirterek, birbirimizi sevmemiz, inanıp güvenmemiz gerektiğini vurguladı.

Hisarcıklıoğlu; “Türkiye iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun.” diyerek sözlerine ekledi.

DVbcF 1WkAAtO07