Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürü Suat ÖZTÜK 11 Mart 2018 Pazar Günü TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşen Ticaret Sicili Müdürlükleri 3. Bilgilendirme Toplantısı’ na katıldı.
Toplantının konusunu, 7099 sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Türk Ticaret Kanunu’ nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun oluşturdu. Personelimiz, gerekli tüm bilgileri aldıktan sonra Odamızda uygulamasını yapmak üzere, eğitimini tamamladı.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 09.50.10

WhatsApp Image 2018-03-12 at 09.48.37