29102083 1754125771320965 3062112690288574888 n

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı UTSO Başkanı Ercan İhtiyar'ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Uzunköprü ve UTSO üyelerimizin Kazakistan ile birlikte nasıl kazanç sağlayacakları hakkında istişarede bulunuldu.

Başkan İhtiyar, "Dost ve kardeş her iki ülkenin, ticaret hacmini daha da yukarılara çıkartmak için karşılıklı gayret göstermesi gerekir. Bizde Uzunköprü Ticaret Odası olarak üyelerimiz nezdinde neler yapmamız gerekiyorsa karşılıklı bu faaliyetleri beraberce yürütmeyi arzu ederiz" ifadelerini kullandı.

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ise, Türkiye ile Kazakistan'ın dost iki ülke olduğunu belirterek, Uzunköprülü işadamlarını Kazakistan'da yatırım yapmaya davet etti. Saparbekuly ayrıca Kazakistan hakkında İhtiyar'a bilgiler verdi.