Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) 2017-2018 Reformları Tanıtım Toplantısı Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alan Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın reformlara ilişkin önemli açıklamalarda bulunduğu Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu toplantısına ilişkin değerlendirmede bulunan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, hükümetin iş dünyasının önünü açmak için gayret gösterdiğini, yeniliklerin ekonomimizin gücüne güç katacağını ve ülkemizi bir cazibe merkezi yapacağını kaydetti.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından ana başlıkları açıklanan reformları iş dünyası olarak önemli bulduklarını ve yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkanımız İhtiyar, yatırımların ve girişimci sayısının çoğalması, katma değeri yüksek üretimin sağlanması ve istihdam rakamının artması için reform paketi kapsamında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerlerine düşen her görevi büyük bir memnuniyetle yerine getireceklerini söyledi.

Programda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen UTSO Başkanı Ercan İhtiyar yaptıkları görüşme neticesinde iki Bakanı da Uzunköprü’ye davette bulunarak ziyaret sözü aldı. Ayrıca Bakanlarımız Uzunköprü’ye selamlarını ilettiler.

pixiz-29-03-2018-10-19-24