Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi 3 Nisan 2018 Salı günü Odamız Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.  İlçe Seçim Kurulu denetiminde gerçekleştirilen seçimlerde 420’ye yakın üye, 2018-2022 yıllarında Uzunköprü ticaret ve sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için saat 9:00 17:00 arasında sandık başına gitti. Toplam 7 grupta gerçekleşen ve 18 meclis üyesinin seçildiği komite seçimlerinde 3 grupta seçime tek liste ile girilirken, 4 grupta ise iki liste yarıştı.

Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçiminin ardından seçimlerde geçici sonuçlara ilişkin listeler ilan edildi. UTSO’da resmi itiraz sürelerinin tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesi, Meclis Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri seçilecek.

Meslek Komite Seçimleri Geçici Sonuçları şu şekilde oluştu;

1. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Sınırlı Sorumlu Balabanköy Sulama Kooperatifi, Celal Gürer- Gürer Tarım Ürünleri Pazarlama, Ahmet Teksöz – Teksöz Tarım.

2. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Ahmet Kuruçay, ES TO İhtiyaroğlu Grubu mobilya inşaat Sanayi Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.

3. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Aydın Gıda Ve Temizlik Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Gökhan Aslan- Aslanlar Ticaret.

4. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Tahsin Haskırım, Hüsamettin Çotra, Teknosan Elektro Market.

5. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Koşaroğlu Uluslararası Nakliyat, İhracat, İthalat, Ticaret ve Sanayi, Şerafettin Çakır, İrfan Çel.

6. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Şenbaş Gıda Madencilik Tarım Ürünleri, Şenuz Madencilik Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Akıncılar Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

7. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine; Ercan İhtiyar, Meriç Özel Eğitim ve Öğretim Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönem Meclis’ini oluşturan Meclis Üyeleri, seçmen sorumluluklarını yerine getirerek oy kullanmaya gelen ve tebriklerini ileten tüm üyelere teşekkürlerini ilettiler.
utso