İşyeri sahipliğini yılların esnafı Hamdi baba lakaplı bıçakçı Hamdi Çetin ve Oğlu Gökhan Çetin'in yaptığı Hamdi Baba Tavuk Çorba Salonu 9 Nisan Pazartesi günü yeni yerinde hizmete açıldı. Muradiye Mahallesi, Atalar Caddesi üzerindeki İnanç Elektriğin yanında bulunan işyerinin açılışına Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ercan İhtiyar katıldı.

Açılışta konuşma yapan UTSO Başkanı Ercan İhtiyar “Uzunköprümüz için taş üstüne taş koyan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İlçemizin yeniliklere ihtiyacı var. Allah daha iyilerini yapabilmeyi, daha büyük yerlere taşınabilmeyi nasip etsin, çünkü süreç böyle bir süreç. İşimizi ciddiye alıyor, düzgün yapıyor ve takip ediyorsak önümüz açık. Hayırlı olsun, Allah kar bereketi versin” dedi.

WhatsApp Image 2018-04-09 at 12.17.54