Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) yeni meclis ve yönetim kurulu başkanları yapılan seçimle belirlendi. UTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ercan İHTİYAR,  Meclis Başkanlığı görevine İsmail ŞENBAŞ seçildi.

UTSO 10 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimlerin ardından 7 farklı meslek grubunda meclise giren 18 meclis üyesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

UTSO Konferans salonunda düzenlenen toplantıda, 2018-2022 yılları arasında görev yapacak meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, TOBB genel kurul delegeleri seçimle belirlendi.

18 meclis üyesinin oy kullandığı ve tek liste halinde gidilen seçim sonucunda, Meclis Başkanlığına İsmail ŞENBAŞ, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ercan İHTİYAR seçildi.

Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri geçici seçim sonuçları şu isimlerden oluştu:

MECLİS BAŞKANI, MECLİS BAŞKAN YARDIMCILARI ve KATİP ÜYE

İsmail ŞENBAŞ Meclis Başkanı, Güray ÖZTÜRK Meclis Başkan Yardımcısı, Celal GÜRER Meclis Katip Üye.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Ercan İHTİYAR Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin ÇAKIR, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine İhsan AKINCI, Yönetim Kurulu Üyeleri: Gökmen ŞENUZ, Gökhan ASLAN.

TOBB GENEL KURUL DELEGESİ ASİL ÜYELERİ

Cavit KOŞAR.

Yönetim Kurulu Başkanlığına oyların tümünü alıp güven tazeleyerek gelen Ercan İHTİYAR seçim sonrası yaptığı açıklamada; “Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Hepimizin burada olmasının sebebi birlik ve beraberlik içerisinde Odamızı yönetip yürütmek, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odamıza faydalı olabilmek. Yeni bir döneme girdik aramıza yeni katılan meclis üyelerimiz ve yönetim kademesinde ilk kez görev alacak arkadaşlarımız var, hepsine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hepsinin odamızı hakkıyla temsil edeceklerine ve bir adım daha ileri taşımak için çaba harcayacaklarına yürekten inanıyorum. Bizler UTSO çatısı altında büyük bir aileyiz. Hep birlikte hizmetlerimizi kaldığımız yerden en hızlı şekilde yapmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

küçültülmüş