Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Aslan, İhsan Akıncı ile Meclis Üyeleri Cavit Koşar, İrfan Çel 10 Nisan 2018 tarihinde Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin’i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Türk Polis Teşkilatının 173’üncü yıl dönümünü kutlayıp polislik mesleğinin en zor ve kutsal görevlerden olduğunu ifade ederek, vatan hizmetinde şehit düşen emniyet mensuplarına Yüce Allah'tan rahmet, görevi başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarılar diledi. Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini bildirerek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

küçültülmüşpolis