Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Edirne İstihdam Fuarı (EDİF 2018) Türkiye İş Kurumu, Edirne Valiliği, Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi işbirliğinde 12 Nisan 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası fuarda stant açarak yerini aldı.

Edirne başta olmak üzere çevre illerden de çok sayıda sektör temsilcisinin stant açtığı fuar ‘Gençler, kadınlar, iş arayanlar, aradığın iş bu fuarda’ sloganıyla iş imkanları, staj olanakları, seminerler ve kariyer fırsatları ile katılımcılarını bekliyor.

Düzenlenen Edirne İstihdam Fuarı (EDİF) açılışına, İş-Kur Edirne İl Müdürü Şengül Çildam, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İş-Kur Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fahrettin Kaya, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Edirne Valisi Günay Özdemir ve öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından protokol fuardaki firmaların stantlarını ziyaret etti. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odamızın standını ziyaret eden Vali Özdemir personelimizden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

IMG-20180412-WA0000