13. Dönem’de akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şube ile belge yenileme denetimleri tamamlanan 96 oda/borsaya, akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Oda ve Borsa Başkanları katıldı.

Odamız üç yılda bir gerçekleştirilen genel denetimi başarıyla tamamlayarak, kalitede C seviyesinden B seviyesine yükselmişti. 28 Mart 2018 Çarşamba günü TOBB’da gerçekleştirilen Akreditasyon Töreni ile 2018 - 2020 yıllarında geçerli olacak "B" Seviyesi “Tam” puan Akreditasyon belgemiz TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Kurulu Baskani Halim Mete tarafından UTSO Başkanı Ercan İhtiyar’a verildi. Törene, UTSO Genel Sekreteri Levent Yenice, Akreditasyon-Kalite Sorumlusu Uğur Mumcu katıldı.

UTSO akredite bir Oda olarak,  hızlı ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerini her geçen gün arttırmaya devam edecektir. Akreditasyon Belgemizi, hizmet alanımızı genişleterek, projelerimizi geliştirerek, üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermek suretiyle yenileyerek ödülümüzü aldık. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bundan sonra da akreditasyon çalışmalarımızı hızlandırıp bu başarımızı artırarak üyelerimize “5 yıldızlı oda” olarak hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bu başarıda büyük emeği olan Oda meclis üyelerine, yönetim kurulu üyelerine, akreditasyon izleme komitesine, personele ve desteğini esirgenmeyen oda üyelerine teşekkür ederiz.

IMG-20180412-WA0003

DZZFMwDXcAEvub4