19 Nisan 2018 Perşembe günü ilçemiz Muradiye Mahallesi Uzunkalfa Sokakta ev yemekleri üzerine faaliyete giren Tadım Mutfak Cafe isimli işletmenin açılış törenine katılan ve açılış konuşmasını yapan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak en çok önemsediğimiz işlerden bir tanesi yeni açılacak işletmelerin öncelikli tercihini kadınlardan yana kullanmak. Bu kapsamda Gülsüm Hanım da bu işi açmaya niyetlendiğinde KOSGEB desteklerinden faydalanmak istedi ve odamıza başvuruda bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası olarak devlet desteklerini ve teşvik uygulamalarını ilçemiz adına önemsiyoruz, başvuru ve proje süreçlerinde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bir iş yeri için ön ayak olmak işlerini kolaylaştırmak boynumuzun borcu. Hem kendisi hem de Uzunköprü için hayırlısı olsun, Allah kar bereketi versin” dedi.

tadımküçültülmüş