Dolaşım ve menşe belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi onaylanması ve vize edilmesi ile ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından planlanan uygulama takvimine göre A.TR Dolaşım Belgesi düzenleme yetkisi olan Odalara yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 28 Nisan 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitime Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası personelleri; Ünal Malak, Uğur Mumcu katılım sağladı. 14 Mayıs 2018 tarihinde A.Tr Dolaşım Belgesi uygulaması elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve vize edilmesine başlanacaktır.

WhatsApp Image 2018-04-28 at 13.38.08