Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Uzunköprü Barış Gazetesine 12. yıl kuruluş yıldönümü kutlamak üzere ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan İhtiyar; “Yerel basın, kentimiz de çevremizde vuku bulan her türlü olay ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan önemli bir iletişim kaynağıdır. Çağımızın en saygın mesleklerinden biri olan gazeteciliği uzun yıllardır başarıyla devam ettiren Barış Gazetesi’nin 12.Yıl dönümünü kutluyor, yayım hayatında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

kusukbarıs