UTSO Başkanı Ercan İHTİYAR, Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle Birlik Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 13:30’da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni’ne katıldı.

Toplantının ardından Başkan İHTİYAR’ın Raportör olduğu Basın Yayın Komisyonu, 74. Genel kurul sunumu ve faaliyet raporunu hazırlamak üzere Komisyon Başkanı İsrafil KURALAY Başkanlığında Ankara TOBB ikiz kulelerde toplantı gerçekleştirildi.

HIZMETS