Uzunköprü Akbank yeni Şube Müdürü Murat Evli beraberindeki heyet ile 17 Mayıs 2018 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçe ve ülke ekonomisi ile Oda üyelerinin yararlandığı TOBB Nefes Kredisi, işletmelere sağlanan kredi imkânları ve iş dünyası ile bankacılık sektörü arasındaki ilişkiler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, banka ve finansal kurumların iş hayatında ne kadar önemli olduklarını vurgulayarak; “Uzunköprü’nün kalkınması ve refah düzeyinin artması ekonomik büyüme ve rekabet edebilirliğin artırılması ile mümkün olabilir. Bu konularda Ticaret Odası üyelerinin ihtiyaçlarına göre programlar geliştirilmeli. Bu bağlamda, finansmana erişim noktasında Uzunköprü’deki banka yöneticileri bizlerle hep iletişim halinde, bu şekilde hem biz piyasayı daha yakından takip edebiliyoruz hem de onlar bizlere danışabiliyorlar” dedi.

Akbank Şube Müdürü Murat Evli konuşmasında; “Banka olarak reel sektörümüzün gelişimine büyük önem vermekteyiz. Yüksek faiz dolayısıyla firmaların yaşadığı sorun bizim için de sorun oluşturmaktadır. Sorunları aşmak için el birliğiyle çalışacağız. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için birçok finansal enstrümanımız var, Uzunköprü ekonomisine canlılık kazandıran her üretici ve sanayiciye destek olmak için var gücümüzle çalışacağız’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Evli’ye de yeni görevinde başarılar diledi.

KUCUKAKBANK