Edirne MHP Milletvekili Adayı seçim çalışmaları dolayısıyla UZUNKÖPRÜ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aslan, Meclis Üyesi Ahmet Teksöz’ün, hazır bulunduğu ziyarete MHP İlçe Başkanı Ayhan Yeni ile birlikte Edirne Milletvekili Adayı Hakan Özkan ve MHP Teşkilat Mensupları katıldı.Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Başkan Ercan İhtiyar çalışmalarında kolaylıklar dileyerek,  24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Uzunköprü’ye hayır getirmesi dileklerinde bulunuldu.

mhp