Teknolojiyi yakından takip eden Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için mobil uygulama hizmeti geliştirdi. IOS ya da Android işletim sistemli mobil cihazınızdan tüm Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası işlemlerine erişmek artık çok daha kolay!

Odamız, daha kaliteli hizmet vermek, teknolojinin getirdiği yenilik ve imkânları üyelerimizin tanınırlığını en etkin şekilde arttırmak için akıllı telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir mobil uygulama geliştirdi. Üyelerimiz bu sayede IOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlarında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’ nın mobil uygulamalarını kullanabilecek. Akıllı Cep Telefonları ya da Tabletlere uygulama marketlerinden kolayca yükleme yapılabilen uygulamamız ile Odamızın duyuruları, çalışma konuları, faaliyetleri, iletişim bilgileri vb. tüm içeriğe hızlı bir şekilde ulaşılabilecek ve bildirimler ile üyelerimiz odamızın gündemini anlık takip edilebilecektir.

Siz değerli üyelerimize daha etkin hizmet verebilmek adına yayınına başladığımız "Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Mobil Uygulaması" nıyüklemek için yapmanız gereken tek şey, cihazınızın işletim sistemine uygun olan linke tıklamak! İphone ve ipad için Apple Store'dan, Android işletim sistemine sahip telefon ve tablet bilgisayarlar için ise Google Play'den, ücretsiz olarak indirebilir Odamıza her yerden erişebilirsiniz.

kucuk